четвртак, 22. јануар 2015.

Nagradna igra! :)

   Krajem prošle godine sam na svojoj facebook strani Handmade by GordanaL obećala pokrenuti nagradnu igru kada broj pratilaca strane pređe 1 000, a broj posjeta blogu 10 000. Blog je svoj dio davno ispunio,a FB strana prije par dana i evo - nagradna igra je pokrenuta! :)

  Kao i u ranijim darivanjima, pravila su jednostavna - morate "lajkovati" stranu, zatim podijeliti fotografiju sa nagradama i ostaviti komentar ispod nje. Sasvim jednostavno. :) Sve to možete obaviti ako kliknete na na OVAJ link.



  Za nagradu sam izabrala komplet od narukvice i naušnica sa metalnim pahuljicama, Swarovski kristalima, ahatom, opalitom i staklenim perlama. Možete se podsjetiti priče o njima koju sam napisala poslije izrade u postu Pahuljice, iz inata . Ima još zime ispred nas, biće prilike da ih dugo nosite. :)


 Nagradna igra će trajati do 31. januara kada će pobjednik biti izabran putem sajta Random.com. Svoje brojeve za učestvovanje učesnici će dobiti 30. januara tako što će svaki prijavljeni učesnik (onaj koji je ostavio komenatar ispod fotografije) dobiti svoj redni broj.



  Pa, dođite da se igramo! :)

Нема коментара:

Постави коментар